+31 (0)85 049 67 10
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kleine Wolke

Geschiedenis en producten

Met innovatieve en fraaie ontwerpen staat Kleine Wolke in de wereld van badkamertextiel synoniem voor hoge kwaliteit. Het merk Kleine Wolke biedt een uitgebreid assortiment van badmatten, douchegordijnen en douchegordijnstangen, antislip matten, beddengoed, handdoeken, badkameraccessoires en reserveonderdelen aan. Alle badkamerproducten waar je maar aan kunt denken voor bij het bad, de wastafel of op het toilet, Kleine Wolke maakt het en je kunt het vinden op deze site. Mocht je vragen hebben over producten dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Geschiedenis de geschiedenis van Kleine Wolke

Kleine Wolke boekt al sinds 1968 succes met haar assortiment en is inmiddels in de Duitstalige wereld marktleider binnen de badkamertextiel en badkameraccessoires branche.

Het begon allemaal in 1793 met het fabriceren van netten en scheepstouwen, in de jaren 50 werden hieraan tapijten, sisal en wollen matten aan toegevoegd. Sinds de jaren 70 is Kleine Wolke zich gaan specialiseren in badkamerproducten.
Een duurzame ontwikkeling en verantwoord personeelsbeleid staan bij Kleine Wolke voorop.

Kleine Wolke vandaag

Vandaag de dag heeft Kleine Wolke meer dan 120 medewerkers, met haar hoofdkantoor Bremen en een dochtermaatschappij in Mägenwil (Zwitserland) levert het bedrijf haar producten aan zo’n 5.000 klanten in 40 landen.

Jaarlijks worden er nieuwe ontwerpen in vele kleuren en productinnovaties ontwikkeld die zorgen voor een werkelijk prachtige badkamer.